Skriblerier

mandag 12. januar 2009

Norgaza

Egentlig er jeg målløs men det er jo så drøyt at jeg ikke klarte å dy meg med blogging.
Demonstrer til du blir grønn i trynet men går det an å være så lite gjennomtenkt?
Når man ser intervjuer med folk som var med på det og u grunnlegger det med at "det er gøy og kunne gjøre som man vil en gang i blandt, det har egentlig ikke noe med Palestina og gjøre" så har man ikke akkurat skjønt poenget.
Det er klart det blir fred mellom palestinere og israelere om man knuser vinduer på Mækkern i Oslo. Det hersker det jo ingen som helst tvil om!
Det kommer jo over hodet ingenting godt ut av det. Å "være sint på Norge" er nå en ting men dette gjør jo bare rasismen enda mer fremtredene, og fører til at stigmatiseringen når nye høyder når til og med politiet legger folk i bakken og arresterer de fordi de var på feil plass til feil tid, og bar burka. Props!

Peace please

1 kommentar:

Unknown sa...

Det er jo hele poenget. Jeg tror det er en stygg blanding av palestinere som faktisk kommer fra krigen med mye undertrykt sinne som det bare klikker for, uansett hvor liten bagatell de måtte høre om hva israel har gjort eller hvem som støtter israel, og så har du igjen den hærskaren med folk som vil lage opptøyer bare for å lage faen. Det er jo helt tragisk. Spesielt morsomt er det jo også at radikal norsk ungdom i form av blitzere henger seg på og skal demonstrere og ødelegge ting, ikkeminst, når de virkelig ikke har noe med noe av det å gjøre. Fredelig demonstrasjon, ok. Selvom det i dette tilfellet er en majoritet av nye landsmenn i form av palestinere som går berserk.

Hele greia er mildt sagt harry.